16 mei 2012

granny afrikaanse bloem

Een hele tijd geleden vond ik het ontzettend leuk om een heleboel granny's te maken . Maar wat ga ik er nu eigenlijk van maken daar geraak ik maar niet uit .
Nu dat het beter weer begint te worden geven die felle kleurtjes mij weer zin om verder te doen met dit project, vond ze terug toen ik een van mijn zakken met allerlei WIP ging snollen.
Als er iemand een goed idee heeft wil ik dat graag horen, ikzelf dacht aan een kussen het is met dat splitkatoen van de wibra gemaakt en weegt erg zwaar dus een deken gaat echt niet.
ook ben ik zo stom geweest om direct dat witte randje erom te zetten, anders had ik ze mooi aan elkaar kunnen haken, en om dat nu nog te doen vind ik zelf niet erg mooi dat trek naar mijn mening te hard.

4 opmerkingen:

 1. Ik vind ze heel erg mooi, je zou er idd een kussen van kunnen maken, maar een leuke tas zou ook kunnen , en als je ze met een andere kleur aan elkaar zet word het volgens mij heel erg mooi

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je zou er heel goed een tas van kunnen maken!
  Op Ravelry zie je veel leuke modellen en dat is echt niet moeilijk.
  Je naait ze met naaigaren onzichtbaar aan elkaar, voering erin, hengsels en klaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooooo jou afrika blommetjies is baie mooi. ek sal ook 'n handsak maak - tas soos julle dit noem? Hoop jy kan my Afrikaans verstaan. See all the bags I pinned http://pinterest.com/pigtailsblogger/c-r-o-c-h-e-t-b-a-g-s/ love your colours, very pretty. You could also make a skirt if you have a girl http://www.tjikky.nl/rok/152.html Cheers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben daar ook mee bezig, k wil er een deken van maken, maar dan moet ik er heel erg veel!!

  BeantwoordenVerwijderen