21 aug. 2012

FLIPVLOPSWAP

Ik heb meegedaan met de swap op Ravelry bij Beesteboel en heb mijn pakketje aangekregen, het thema was zoals de titel al verraad flipflop en de bedoeling was dat er iets bijzat dat eruit ziet als een flipflop.
Wat ben ik verwend geweest, heb allerlei leuke dingen gekregen, zeg nu zelf wie wil dit alles nu niet krijgen.

17 aug. 2012

2de paar sokken

Ben vorige week begonnen aan mij 2de paar sokken en heb de smaak ook wel te pakken, erg leuk om te doen en is eens iets anders san altijd haken.
Nu ben ik ook nog druk bezig met het samenstellen van van swapproject en aangezien er misschien pottenkijkers zijn moet ik nog even wachten tot mijn swappie het heeft ontvangen voor ik het kan plaatsen.
Verder ben ik ook nog steeds bezig aan een grote muis Donnie van DC en omdat ik met alles tesamen bezig ben is het moeilijker om snel iets te spaatsen dat al af is , maar heb nu al even een WIP foto geplaatst van mijn sokken.

8 aug. 2012

1st paar sokken

Ik weet het wel normaal gaat het bij mij alleen maar over haken, maar had een tijdje geleden toch de stappen gezet om te leren breien want ik wilde sokken kunnen maken, zo gezegd zo gedaan .
Meerdere in mijn directe omgeving zeiden tegen mij is dit wel slim om te doen met een sok beginnen want dit is toch iets redelijk moeilijk, ikke met mijn grote mond ik ga dat toch lekker doen en het gaat mij nog lukken ook.
Hier is dan ook het resultaat, mijn sokken en ben er trots op ook, ook al zitten er verschillende fouten in, ze worden lekker mijn bedsokken.